Profesiju pasaule


Kur mācīties - Pārtikas produktu ražošanas speciālists

Lai strādātu par pārtikas produktu ražošanas speciālistu, ir nepieciešama 1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība pārtikas produktu tehnoloģijā vai pārtikas ķīmijā.

Profesionālā vidējā izglītība pēc pamatizglītības

  • Pārtikas produktu ražošanas tehniķis (4. LKI)

  • Pārtikas kvalitātes kontrolieris (4. LKI)

Profesionālā vidējā izglītība pēc vispārējās vidējās izglītības
  • Pārtikas produktu ražošanas tehniķis (4. LKI)

1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programma
  • Pārtikas produktu ražošanas speciālists (5. LKI, īsais cikls)

  • Pārtikas kvalitātes speciālists (5. LKI, īsais cikls)

Bakalaura studiju programma
  • Pārtikas kvalitāte un inovācijas (6. LKI, 1. cikls)
Profesionālā studiju programma pēc vidējās izglītības
  • Pārtikas inženieris tehnologs (6. LKI, 1. cikls)

Kā izvēlēties piemērotāko izglītības iestādi? Lasi šeit >>>

Atjaunots 2025. gada 8. aprīlī
Publicēts 2021. gada 30. novembrī

Sub Footer Content (ESF)

Darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 8.3.5. specifiskā atbalsta mērķa "Uzlabot pieeju karjeras atbalstam izglītojamajiem vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs" projekts Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs”.

SEKO MUMS

facebook icon twitter icon

SAZINIES AR MUMS

info@profesijupasaule.lv

VIAA Logo

© 2025 Valsts izglītības attīstības aģentūra, publicētā satura visas tiesības aizsargātas.